Wonderfull

Alltså älskar alla bilder vi tog i Spanien, så himla härlig resa vill verkligen ha sommar. Jag hatar vintern sjukt mycket, man är blek, ful, fryser hela tiden typ, det är mörk dygnet runt, man kommer inte upp på morgonen alltså hittils är det lugnt men det kommer bli värre plus att vintern aldrig tar slut känns det som. Åh längtar tills våren kommer , haha men tyvärr är det långt kvar. Hur som helst så är det lov snart yees !
 

alltså taizeeeee

 
 

sommarsnö

Hej bajsisar! Alltså åhhh kan inte lägga upp ngra nya bilder dels för att jag inte tagit några men också för att min lur är rutten och kameran är sunder, har som sagt ingen dator och nu lånar jag mammas där den ena vänsterklickningsknappen gått sönder får damp på den. Jaja, igår stannade jag kvar i skolan tills klockan 6 för att göra några samhällsfrågor som typ inte ens betygsätts eller ngnting....... Idag har jag fått hålpolo-provet överstökat hoppas det gick bra!! Efter provet åt jag och Sofia indisk mat hemma hos mig och tårtaaa wiie. Idag ska jag fan bara ta det lugnt och skjuta upp viktiga saker är så sjukt trött och längtar verkligen till lovet.
åhhh bebbiiisisisisiisisiisisi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3
 

Skola <33 :/

Dolore nelle rime. | via Tumblr
Alltså NEJ! Orkar verkligen inte, är så himla trött och vi har sjukt mycket skolarbete i veckan och jag lär ju vara sämst i världshistorien på att plugga. Har suttit i 3 timmar i mitt kök utan att lära mig ett skit, vill bara ha jullov nu istället. 

va gosig whoever this is

Boiii

hoooow

Härlig bild, visst? 
 Haha jag är så sjukt dålig på att blogga, men har mina anledningar och den främsta är på grund av att jag inte har någon dator och det är skitsvårt att blogga från min Ipad. Just nu har jag min pappas dator för tänkte plugga lite men det är omöjligt haha när man ska plugga på världens tråkigaste sak - Hållbar utveckling och politik. I fredags var jag hos Mikey med gosisarna och skrattade sjukt mkt, sen sov jag & Claudia hos Hannossh, på lördagmorgonen filmade vi en grej med Sofia B och det sög. Resten av lördagen hjälpte jag till på pappas 50-årsfest och var där på kvällen, det var kul och asgod mat + tårta. Idag har jag ätit godis och venne ens hur tiden kan gå så snabbt blablab hejdå bitches

ojdå

                  
ser ut som en fjorreborre men tja vad bra jag uppdaterar fast nä