in the name of love

Hej på er! Borde bara lägga ner min blogg men jag kan inte riktigt göra det så jag fortsätter slänga in ett inlägg då och då istället. Idag har solen varit uppe hela dagen, dock så har jag jobbat hela dagen utomhus och lökat istället för att bada & sola. Men idag var det faktiskt roligt på sommarjobbet, vi målade en bänk i flera olika färger i skarpnäcksparken, vi har målat massor av annat också, sen har vi chillat väldigt mycket. Vi fick sluta en timme tidigare också. Imorgon är det ju midsommar & jag ska till mitt landställe, längesen jag var där så det blir kul och jag gillar att fira midsommar på mitt land. Hoppas vädret blir bra, då ska jag bada imorgon! 

gammal bild men har inga nya. p.s jag vill ha en fkn hor iphone kan någon ge mig  nuu

fuck em all

 

så vi gör det på sommarlov men inte jag

547132_378965742163375_2023687039_n_large
... för jag sommarjobbar och går upp klockan åtta men de e tungt asså

har såklart inga bilder standard

Juste jag skulle börja blogga igen, det glömde jag. Nu ligger Bella bredvid mig och sover, jag ska sova snart men i och med att Bella vaknade typ 3 timmar före mig imorse så är hon trött och jag pigg. Idag har vi tittat på bio med Ewelina, vi såg filmen LOL. Filmen slutade runt halv elva då drog vi till stan och träffade Sam & dom men vi var bara med dom en snabbis sen åkte vi hem och kom hem för en timme sen.
hahaha det ser ut som töntigaste filmen men de e faktiskt bra :)

Kanske ska försöka börja blogga igen


Sommarlov vänner! Denna junimånad har jag haft en underbar bal, en sorglig skolavslutning, sedan massa annat trevligt. Nu har jag iallafall gått ut nian, vilket är så himla sorgligt. Jag kommer sakna skolan, eleverna, min klass och lärarna! Bagisskolan är världens bästa skola. Hoppas iaf att vi håller kontakten. Igår grillade jag med några i klassen sedan kom även några fler dit. Det var ganska mysigt sådär. Btw vi köpte 70 korvar till typ 13 personer hahaha omg tjockisar

GAA

HAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA BLOGG RAPE , TOG BORT INLÄGGEEN SKITFULA